Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Katech Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pompa verificare presiune 200 bar
Brand
1127047
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Date generale:
Aceasta pompa de verificare lucreaza dupa un sistem nou, simplu si usor de
manipulat. Pompele se utilizeaza de obicei acolo unde este necesara o cantitate mare de umplere si o cantitate mica de presiune.
Functiune:
Toata cantitatea de transvazare este absorbita de catre un ventil de absorbtie. Spatiul
de absorbtie de sub piston si cel de peste pistonul de presiune mare se umple. Prin presiune ajunge lichidul din ambele spatii ale pistonului la racordul de presiune. Pentru aceasta trebuie inchis ventilul de circulare (lista componente de schimb 05.10) si se actioneaza maneta pana cand pistorul este plin. Cand este terminata operatiunea de umplere se deschide ventilul de circulare 05.10, cantitatea de lichid din pistonul mare curge fara presiune in recipient in timp ce cantitatea de lichid a pistonului de presiune mare curge mai departe spre racordul de presiune. In primul pas se obtine o presiune de aproximativ 30 bar iar in al doilea pas se poate obtine o presiune pana la 100 bar. Dupa efectuarea verificarii presiunii se detensioneaza presiune prin ventilul de evacuare
Executie:
Carcasa este construita din metal usor. Gaura este etansa. Pistoanele din alama sunt
prevazute cu garniture O si inele de protectie. Ventilul de absorbtie si ventilul de circulare au bile si arcuri din material VA, racordul de presiune este prevazut cu filet .
Montarea:
In cazul in care pompa nu mai dezvolta presiune, trebuie schimbata garnitura la
pistonul de presiune mare. Pentru aceasta trebuie scos stiftul si tras pistonul in sus. Dupa schimbarea garniturii trebuie bine gresat cu vazelina pentru pompe de apa. La asezarea inelelor de protectie trebuie avut grija ca sectiunile sa fie bine asezate.
Din Gura in Gura